Albanian

The works of Halldór Laxness translated into Albanian

Lilja

LILI. Unknown translator. Ylli, Tirana, 1986, nr. 7, pp. 26–27.


Sjálfstætt fólk

NJERES TE PAMVARUR : sagë heroike. Translated from Russian by Ibrahim Tafilaj. Tiranë : Naim Frashëri, 1963. – 602 pp.


Úngfrúin góða og húsið

FREKEN RANNVEJG DHE SHTËPIA E DREJTORIT . Transl. Vedat Kokona. Margaritari. Tiranë : Mihal Duri, 1957. – pp. 163–198.